Brother

Brother

http://www.brother.bg

Brother Групата от Нагоя, Япония (Nagoya, Japan) е мултинационална компания с офиси в целия свят и заводи в Япония, Тайва, Корея, Америка, Малайзия, Ирландия и Великобритания. Компанията оперира в 28 страни, а Brother продуктите се продават в над 100 държави.

От 1934 Brother се стреми да превръща идеите в практика като създава фантастични нови продукти за ежедневна работа. През годините компанията значително разшири своите хоризонти и днес гамата от продукти на Brother включва бизнес устройства, телекомуникационни продукти и инструменти за машини.

В трите съществени бизнес области Информация, Мода и Комуникации, Brother, компания базирана на креативност и развитие, се стреми да удовлетворява нарастващите нужди и изисквания на своите клиенти.

Brother активно разработва и предлага на пазара устройства, които представят данните посредством нови методи. Със своята решителна цел да подобрява потребителския интерфейс Brother възнамерява да стане компания, която предлага водещи печатни технологии за нашето все повече свързано общество.

Colortrac Contex CANON Panasonic Brother XEROX

© 2023 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн