Panasonic

Panasonic

http://panasonic.net/avc/projector

Panasonic притежава 30 годишен опит в разработката и производството на мултимедийни прожектори. Компанията се базира на 5 концепции при производството си:
Надеждност: на база на богатия си опит и ноу-хау. Независимо дали е предназначен за кино, конферентна зала или в класната стая, всеки проектор на Panasonic е проектиран за максимална надеждност, с минимална поддръжка.
Качество на картината: инженерите на Panasonic, които са високо квалифицирани в технологиите за настройка на изображението, си сътрудничат с холивудски режисьори и експерти на Panasonic Hollywood Laboratories (PHL), които изследват качеството на изображението и цифровите формати повече от десетилетие за фина настройка на проекторите.
Лесна употреба: от дизайна на проектора, ползването на дистанционното управление и на On-Screen Display (OSD) интерфейса. Резултат на задълбочени изследвания и вслушване в мненията на клиентите.
Гъвкавост: пълна гама от проектори за фиксирана инсталация, преносими, както и за домашно кино. Богатият избор на обективи обхваща широка гама от прожекционни разстояния, проекторите за фиксирана инсталация позволяват вертикалната проекция (нагоре и надолу), а функцията за изместване на изображението (lens shift) дава възможност за гъвкава инсталация във всички видове стаи.
Екологичност: чрез производство на енергийно ефективни продукти, намаляване на емисиите на въглероден двуокис в производството и насърчаване на екологично поведение по целия свят
Colortrac Contex CANON Panasonic Brother XEROX

© 2023 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн